El Junior, a un pam de la glòria


  • Comparteix:

A un pas del títol

A un pas del títol

El Junior pot sentenciar la Divisió d'Honor femenina si guanya dissabte el Club Deportiu Terrassa. Les blau-i-negres poden sentenciar la final per la via ràpida després de la victòria la setmana passada a Les Pedritxes per 0 a 2. Una victòria del CD Terrassa forçaria un tercer i definitiu partit que es disputaria diumenge també a Sant Cugat.

Les d'Adrian Lock ho tenen tot de cara per aconseguir el primer títol de lliga de la seva història. Tenen dues oportunitats de sentenciar la final després d'arribar a Sant Cugat amb un 1 a 0 a la sèrie aconseguit després de guanyar 0 a 2 a Les Pedritxes, al camp del Club Deportiu. En el partit de diumenge van ser les joves Cristina Guinea i Berta Queralt les que van marcar. Dues jugadores que han agafat protagonisme amb la baixa de la jugadora internacional Maria Romagosa. Una lesió muscular que ha resultat més greu del pervist inicialment i que l'impedirà jugar el que queda de final. Tot i això, el tècnic Adrian Lock creu que el potencial de l'equip suplirà perfectament la baixa de Romagosa.


Adrian Lock




El que és evident és que la gesta no serà fàcil. Dissabte, les terrassenques han d'anar a per totes si volen forçar el tercer partit i jugar-s'ho tot, diumenge, a una carta. El tècnic anglès del Junior és conscient de la dificultat de doblegar el rival.


Adrian Lock

El CC Terrassa és un equip molt lluitador. Però nosaltres tenim moltes ganes de jugar ja


El Junior només té la baixa de Romagosa. Pel que fa al conjunt terrassenc, el tècnic Alejandro Ayabarrena recupera l'argentina Agustina Di Bernardo. Una jugadora important pel mig del camp terrassenc, ja que, a més d'aportar consistència al joc de l'equip, permet que Zarina Marchioni, que va jugar d'interior el primer partit, passi a la davantera, línia on és més perillosa. Una altra jugadora important, la internacional Marta Prat, és dubte i podria haver de jugar infiltrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.