Primera victòria


  • Comparteix:

Les santcugatenques Júlia Menéndez i Maria Romagosa, juntament amb el combinat espanyol, aconsegueixen la primera victòria en els Jocs Olímpics davant de la selecció koreana, al guanyar per 2 gols a 1.

Victòria important la que han obtingut les noies de Pablo Usoz davant de la selecció koreana. Des del principi del matx la selecció espanyola s'ha mostrat superior a un combinat koreà sense massa idea ofensiva. D'aquesta manera, al primer temps, arribaven els dos gols de les de Usoz, de la mà de Núria Camon i Pilar Sánchez.
A la represa, Korea, que tampoc havia guanyat cap partit dels anteriors, ha iniciat un atac més continu, fins així arribar a marcar el 2 a 1 definitiu.
Els últims minuts, la selecció espanyola ha sabut mantenir aquest resultat favorable, que permet que les noies d'Usoz tornin a plantejar-se l'opció d'aconseguir un diploma olímpic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.