Gran victòria


  • Comparteix:

El Junior torna a guanyar

El Junior torna a guanyar

El Junior derrota contra tot pronòstic el Barrocas per 1 gol a 2 en un matx on els santcugatencs acaben demanant l'hora. Ignasi Romagosa i James Triay han avançat els santcugatencs, que han vist com a falta de vuit minuts pel final el Barrocas ha retallat les distàncies al marcador.

La cinquena jornada plantejava un dels partits més complicats del calendari del Junior. Els de Xavier Galí anaven a camp del tercer classificat amb una necessitat imperiosa de puntuar i ho han aconseguit. Tot i uns deu primers minuts dubitatius, els santcugatencs han sabut situar-se sobre el terreny de joc i han començat a tenir la possessió de la pilota. Així, i també gràcies a una bona defensa, Romagosa i Triay s'han erigit com a artífex d'un triomf col·lectiu que ha acabat amb molt de patiment. A vuit minuts de l'acabament els locals han situat l'u a dos al marcador, que ha fet endarrerir línies als santcugatencs. Però la seriositat i el rigor defensiu han permès endur-se els dos punts cap a Sant Cugat.

La setmana vinent els santcugtencs reben la visita del Natació-Línia 22.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.