Cauen als strocks


  • Comparteix:

El Junior femení d'hoquei herba perd en el primer partit de la final del play-off pel títol de lliga contra el Club de Campo. Després d'empatar a 1 gol en el temps reglamentari, les madrilenyes s'imposen en els strocks on es mostren més encertades.

El partit ha estat molt igualat en tot moment, amb ocasions per a tots dos conjunts. Les santcugatenques s'han avançat al minut 12 del primer temps, aprofitant un penal córner que ha transformat Maria Romagosa i que ha provocat el deliri dels aficionats del Junior que omplien les grades del Lluís Serrahima. Però a la represa, el Club de Campo ha empatat al minut 18 amb un gol de Sofie Gierts, deixant el marcador en empat a 1 al final del temps reglamentari.

A la pròrroga, cap dels dos equips ha pogut aconseguir el gol d'or i s'ha arribat als strocks, on les madrilenyes s'han mostrat molt encertades. Pel Junior, han fallat el seu llançament Maria Romagosa i Janinna Casanova.

Per a l'entrenador del Junior, Adrian Lock, els strocks són una loteria i el seu equip ha fet un bon partit.

Adrian Lock

He vist bé l'equip al camp. Hem fet un bon partit, però ens ha faltat encert a dalt. El proper partit ens sortirà bé.



Amb aquesta derrota, les santcugatenques estan obligades a guanyar dissabte vinent a Madrid, per forçar el tercer i definitiu matx que també es jugaria a Madrid el dia següent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.