El Junior, de moment, fora de l'Euro Hockey League femenina


  • Comparteix:

Logotip de la nova competició

Logotip de la nova competició

El Junior Futbol Club recorrerà el reglament aprovat per la Federació Espanyola d'hoquei de cara a la lliga europea femenina. La federació estatal ha decidit que, excepcionalment per la temporada vinent, hi participarà el Polo com a subcampió de Copa, a més del campió del play-off, el Club de Campo. En aquest cas, el club santcugatenc quedaria exclòs de la competició i reclama el dret de participació com a segon classificat de la Divisió d'Honor.

La lliga europea ja és una realitat. I tot semblava que la participació del Junior com a segon classificat de la Divisió d'Honor, també. El que és segur és que hi participarà el campió del play-off, el Club de Campo, també campió de la Copa de la Reina. El dubte és per a qui serà la segona plaça, que es disputen Polo i Junior. En un principi aquesta plaça era per a les santcugatenques, que han acabat segones al play-off. Però el Polo, com a subcampió de Copa, s'ha endut la primera batalla.

El vicepresident esportiu del Junior, Marcos Hofmann, assegura que presentaran un recurs.

Marcos Hofmann

Intentarem posar un recurs. Tenim un mes per fer-ho i estem treballant amb els nostres advocats.


Els barcelonins al·leguen que, amb la disputa d'aquesta lliga europea, ells no podran participar a la Recopa d'Europa ja que aquesta competició deixarà de celebrar-se. Per tant, reclamen un dret moral de participació a Europa que ha estat acceptat en la votació de la Federació Espanyola només de cara a la propera temporada.

Un fet que el mateix Hofmann considera injust.

Marcos Hofmann

Fer una excepció no és el millor per l'hoquei espanyol i és injust pel nostre equip.


En aquesta primera edició de la European Hockey League, que copia el model de la categoria masculina, hi prendran part 12 equips de vuit nacionalitats diferents. Holanda, Alemanya, Anglaterra i l'Estat espanyol comptaran amb dos representants cadascú, mentre que Rússia, Ucraïna, l'Azerbaidjan i Escòcia n'aportaran un. El format serà de quatre grups de tres equips on els dos primers classificats passaran als quarts de final. Una primera fase que se celebrarà del 2 al 5 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.