Tretzenes


  • Comparteix:

Finalment han pogut ser tretzenes

Finalment han pogut ser tretzenes

Les santcugatenques Paula Pastor i Andrea Puig, juntament amb les seves companyes de la selecció espanyola sub 21 d'hoquei herba finalitzen el Mundial de Boston en 13a posició. La victòria sobre Bielorrúsia per 3 a 1 tanca el Mundial per l'equip espanyol que aspirava a classificar-se entre els 8 primers.

Tot i tenir la moral baixa per no poder lluitar per les posicions d'honor del campionat, la selecció espanyola sub 21 ha demostrat la seva qualitat contra equips de menys nivell en la lluita final per la 13a posició. En el darrer partit, han derrotat a Bielorrúsia per 3 gols a 1 i finalitzen la seva participació en un Mundial en el que han guanyat 3 partits i han perdut 3 més.

Precisament les derrotes en la primera fase contra rivals com Xina, Nova Zelanda i Holanda els han privat de lluitar pels primers llocs i passant a lluitar com a màxim per ser tretzenes. En el nou grup, s'han imposat a rivals com França, Bielorrúsia i Lituània, superant així el cop moral que ha suposat no lluitar pels primers llocs de la classificació.

Així doncs, les santcugatenques Paula Pastor i Andrea Puig tornen amb una 13a posició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.