Debuten davant d'Escòcia


  • Comparteix:

Comença l'Europeu d'Amsterdam

Comença l'Europeu d'Amsterdam

La santcugatenca Júlia Menéndez, juntament amb el combinat espanyol d'hoquei herba, inicia aquest dissabte el Campionat d'Europa d'Amsterdam davant la selecció escocesa. Les de Pablo Usoz, que han quedat enquadrades al grup b amb Escòcia, Irlanda i Alemanya, fixen l'objectiu en arribar a les semifinals, fet que els donaria el passi directe al Mundial d'Argentina 2010.

Quedar entre els dos primers de grup i passar a les semifinals. Aquest és l'objectiu que el combinat espanyol d'hoquei herba, amb la santcugatenca Júlia Menéndez a les seves files, s'ha fixat. Abans però hauran de vèncer davant Alemanya, Escòcia i Irlanda, seleccions que han quedat enquadrades amb les de Pablo Usoz.

Aquest dissabte, el combinat espanyol debuta davant Escòcia. El matx es preveu complicat, doncs les escoceses formen un conjunt molt ordenat en defensa i que sap esperar per sorprendre al contraatac.

El següent enfrontament de Menéndez i les seves companyes serà aquest diumenge, quan es creuaran amb Alemanya. L'últim partit d'aquesta lligueta serà el dimarts davant la selecció irlandesa.

No serà fins dijous, quan comenci la segona fase del campionat. Els dos millors de cada grup, Espanya, Escòcia, Alemanya i Irlanda, d'una banda, i Holanda, Azerbayan, Anglaterra i Rússia, de l'altra, passaran a disputar les semifinals de l'Europeu d'Amsterdam.

L'Europeu d'Amsterdam se celebra des d'aquest dissabte fins el proper dissabte 29 d'agost, quan es disputarà la final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.