Decideixen en l'últim minut

El Junior ha sumat dos punts molt importants contra un rival directe

Un gol en els darrers segons de partit dóna el triomf al Junior per 2 a 1davant l'Egara 1935. Els santcugatencs són tercers, a només un punt dels dos colíders, Benalmádena i Vallès Esportiu.

En el primer temps, els jugadors del Junior han generat moltes situacions de perill a l'àrea rival i inclús han disposat de quatre penals a favor, però han estat incapaços de decidir el partit. Els santcugatencs es precipitaven cada vegada que trepitjaven l'àrea rival, fallant l'última passada, fent males recepcions o errant en el xut final. D'aquesta manera, els homes de Xavier Galí han marxat al descans sense gols al marcador i la sensació d'haver perdonat el rival en vàries ocasions.

En els primers minuts de la segona part el Junior ha obert el marcador, però l'Egara ha empatat ràpidament. Els santcugatencs no s'han rendit i han continuat buscant el gol de la victòria amb insistència. Finalment, quan quedava menys d'un minut pel final, el Junior ha aconseguit un gol merescut, que feia justícia al joc desplegat pels locals.

Deixant de banda els errors en l'atac, l'entrenador del Junior, Xavier Galí, ha lloat l'actitud dels seus homes, que han lluitat fins als darrers segons.

Xavier Galí

Estic content perquè hem estat allà fins al final i hem demostrat que si algú volia guanyar el partit érem nosaltres.

En la propera jornada el Junior s'enfronta amb el Línia 22 de Les Fonts, un rival molt exigent que juga en un camp amb una gespa molt diferent a la que estan acostumats els jugadors santcugatencs.