Debuten amb derrota

Jennifer Plass ha aconseguit el segon gol del Junior

El Junior femení cau per 3 gols a 2 davant l'Egara en el primer partit de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques perden després de remuntar un 1 a 0 en contra i comencen amb mal peu a la lliga.

El gol de la victòria del Club Egara ha arribat fruit d'una errada de concentració de les santcugatenques, que s'han vist sorpreses per un ràpid contraatac de les egarenques aprofitant una falta. Faltaven pocs minuts pel final i era el 3 a 2 amb el que s'ha arribat al final del matx. Així doncs, derrota per la mínima en l'estrena de la lliga i l'entrenador del Junior, Adrian Lock, que dóna aquest toc d'atenció a l'equip.

Adrian Lock

Queda molta lliga, però no podem anar perdent partits així. Hem de recuperar-nos i guanyar la setmana vinent.

La primera part ha finalitzat amb empat a zero. A la represa, s'han avançat les egarenques, avantatge que ha estat neutralitzat amb gols de Perla Casey i Jennifer Plass. A falta de deu minuts per acabar, el Club Egara ha capgirat el marcador, deixant el 3 a 2 definitiu.

La propera setmana, les santcugatenques reben el Taburiente. Un partit que ha de guanyar sí o sí per trencar aquesta ratxa de dos partits seguits amb derrota.