Ara per ara, no volen pensar en l'ascens


  • Comparteix:

Els santcugatencs acaben com a segons el 2009

Els santcugatencs acaben com a segons el 2009

Pocs pensaven que el Junior masculí arribaria a final d'any situat en posicions d'ascens a Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els homes de Xavier Galí han fet un inici de temporada espectacular, i acaben segons a tres punts del Benalmàdena, el líder. El conjunt santcugatenc, tot i haver perdut homes importants respecte a la darrera temporada, ha sabut sobreposar-se i ha mostrat molta solidesa durant tota la temporada.

L'inici de temporada no feia presagiar molt bones vibracions als aficionats del Junior. Homes importants en l'equip com Lluc Guarro, Marc Serrahima o Roger Matalonga havien deixat el conjunt i l'entrenador, Xavier Galí, tenia que reconstruir la columna vertebral de l'equip.

Van arribar nous jugadors com Patricio Rago, Kai Gremnitz, Nicolás Luceno i Mauri Carrió. A més, Xavier Galí va pujar algun jugador del filial com Joan Pujol, que amb el pas dels partits ha acabat fent-se un lloc en l'onze titular. Tot i els canvis i el moviment de jugadors, el conjunt blau-i-negre ja tenia una filosofia de joc i els nous jugadors es van integrar molt ràpidament a les idees de Xavier Galí. Els resultats van començar a arribar i el Junior va mostrar des de l'inici que seria un equip que donaria guerra aquesta temporada. Com a mostra, dos dades. El Junior és el segon equip més golejador del campionat amb 25 gols, i el segon menys golejat, amb només 10 gols encaixats.

Aquesta eficàcia de cara a porteria s'ha vist en les golejades al Caldaria-Barrocas per 7 gols a 0 o el 0 a 4 aconseguit en el camp del Natació-Linia 22. Alguns jugadors com Carlos García Gascón o Albert García s'han destapat com especialistes en el llençament del penal còrner. Un altre aspecte clau en la millora de l'equip és el canvi de mentalitat. Partits que la temporada anterior es perdien en els darrers instants, enguany es treuen endavant.

Tot i la bona classificació, encara queda tota la segona volta. L'objectiu, ara per ara, és anar partit a partit, però l'ascens a la Divisió d'Honor es veu cada cop més factible, tot i que l'entrenador, Xavier Galí no vulgui ni sentir parlar d'aquesta possibilitat.

Segons a la classificació, els santcugatencs tenen moltes opcions d'acabar la temporada en posicions d'ascens. Fins el març la competició s'atura. Mentrestant però, els homes de Xavier Galí faran amistosos per no perdre la forma. Esperem que al tornar a la competició, els santcugatencs no notin aquesta aturada.

REPORTATGE JUNIOR MASCULÍ

Escolta aquest reportatge







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.