Victòria convincent

El Junior femení venç per 3 gols a 0 la Reial Societat de Sant Sebastià en la jornada 14 de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques han mostrat molta intensitat en el joc i amb aquesta victòria continuen en posicions de play-off pel títol de lliga.

Queden quatre partits de lliga regular i sembla que si no canvien les coses Junior i Egara es disputaran la quarta plaça que dóna dret a disputar el play-off pel títol de lliga. Ara per ara, les santcugatenques ocupen aquesta posició però qualsevol ensopegada pot provocar canvis a la classificació.

Aquest diumenge arribava a Sant Cugat una Reial Societat que, tercera a la classificació, estava sorprenent pel seu joc basat en una forta defensa i ràpids contraatacs. Però les santcugatenques han sortit molt concentrades al camp, i han fet gala d'una gran intensitat sobretot en els primers instants de partit. En el minut 9, Paula Pastor ha avançat el Junior amb un gran gol per l'escaire. Les blau-i-negres han tingut oportunitats per ampliar el marcador però amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans. A la represa, tots dos conjunts han baixat el ritme. El Junior però, ha ampliat el marcador en dues ocasions mitjançant Maria Romagosa que ha aprofitat dos llençaments de penal còrner. Resultat final 3 a 0 i dos punts importantíssims pel Junior.

Es per això que l'entrenador del conjunt santcugatenc, Adrian Lock, destaca la importància de la victòria i del bon joc de les seves jugadores.

Adrian Lock

Hem fet un partit molt seriós i ens hem mostrat efectius en la davantera. Estic content del joc de les meves jugadores.

La propera setmana, el Junior viatja a Madrid per enfrontar-se contra el San Pablo Valdeluz.