El Junior empata a 4 a Santander i el porter Mauri Carrió es perd el que resta de temporada

El Junior ha sumat un punt al camp del Sardinero

El Junior masculí d'hoquei herba empata a 4 gols al camp del Sardinero i continua en tercera posició. La nota negativa del matx és la lesió al canell del porter Mauri Carrió que es perdrà el que resta de temporada. L'entrenador de l'equip, Xavier Galí, es mostra preocupat per aquesta baixa que pot condicionar l'ascens dels santcugatencs.

El Junior afrontava el partit al camp del Sardinero, penúltim, amb la necessitat de guanyar. Els santcugatencs han començat marcant dos gols i situant el 0 a 2. La jugada clau del partit ha arribat al minut 15 quan el porter Mauri Carrió s'ha lesionat trencant-se el canell. Un jugador de camp ha hagut d'ocupar la porteria santcugatenca i els locals ràpidament han aconseguit marcar posant l'1 a 2. Fi de la primera part. A la represa tres gols consecutius del Sardinero feien pujar el 4 a 2 al marcador. Els santcugatencs han reaccionat de manera positiva i han acabat empatant a 4 gols. L'entrenador de l'equip, Xavier Galí, es mostra preocupat per la baixa de Mauri Carrió que condicionarà el que resta de temporada.

Xavier Galí

La baixa del porter Mauri Carrió ens condicionarà el que resta de temporada.

Després d'aquesta jornada el Junior continua tercer, a dos punts del segon, el Benalmádena, en posició d'ascens, i a cinc del líder, el Vallès Esportiu. Precisament els santcugatencs rebran diumenge el primer classificat de la categoria. La gran incògnita és saber qui ocuparà la porteria santcugatenca.