Un pas més cap a la normalització de l'esport per discapacitats


  • Comparteix:

La 3a edició de l'Special Hockey compleix amb les expectatives i supera en nombre de participants l'última edició. Més de 130 jugadors repartits en 13 equips participen en una competició que ja s'està convertint en un clàssic de l'hoquei herba català i que vol normalitzar l'esport per a discapacitats intel·lectuals.

La competició ha distribuït els 13 equips en dos grups, A i B. Malgrat el menys important en un torneig com aquest és el resultat, cal dir que en el grup A, el campió final ha estat l'Escola Heura, vinculada a l'Atlètic Terrassa. En l'altre grup, l'Aspasum, conjunt afiliat al Junior, s'ha proclamat vencedor.

Però el més important han estat els més de 130 jugadors que han participat en aquesta 3a edició del Torneig Special Hockey. Durant tot l'any, dilluns i dimarts els jugadors dels diferents equips s'entrenen per arribar al torneig amb els conceptes clars i un estat de forma òptim.

L'organitzador de l'Special Hockey, Aleix Serrahima, valora el treball integrador que s'intenta aconseguir amb la pràctica de l'esport.

Aleix Serrahima

Molt satisfet perque és un pas més cap a la normalització. Són tres anys i esperem que podem continuar fent més.


Un torneig que per properes edicions vol intentar ampliar les fronteres i portar equips de l'estranger. Però la falta de pressupost fa que això sigui molt complicat. De totes maneres, en les tres edicions que s'han fet fins el moment, la resposta dels jugadors i del públic ha estat excel·lent. Aleix Serrahima creu que tots els esforços són pocs per aconseguir poc a poc que l'esport serveixi d'element d'integració social.

Aleix Serrahima

Els veig feliços. Veig uns esportistes que s'esforcen per ser un més de l'equip i per això estem aquí.




Un any més, l'Special Hockey torna a ser un èxit de l'esport català al servei de la integració del col·lectiu de discapacitats intel·lectuals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.