Tanca la temporada amb un empat i bon joc

El Junior es queda a un pas de l'ascens

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba tanca la temporada amb un intranscendent empat a 2 contra el Benalmádena. Els santcugatencs han igualat per dues vegades el marcador i han ofert un bon espectacle a la seva afició.

El Junior masculí ha desplegat un joc vistós contra el Benalmádena en un partit sense res en joc. Els malaguenys, amb l'ascens assegurat, han volgut tancar la temporada amb un triomf a domicili, i per això s'han mostrat molt intensos i concentrats. S'han avançat en el marcador amb un contraatac i han mantingut aquest mínim avantatge fins el descans.

A la represa, el Junior ha aconseguit l'empat i ha disposat de més i millors ocasions de gol. Però ha estat en un penal córner en què els visitants s'han avançat novament. Només un minut més tard, els blau-i-negres han tornat a igualar el partit deixant el 2 a 2 final. El Junior tanca una bona temporada oferint una bona imatge malgrat les dificultats de l'últim tram de temporada, tal com explica el defensa blau-i-negre Albert Garcia.

Albert Garcia

Hem tingut un final de temporada complicat amb la lesió del porter, però al final hem acabat tercers i esperem aconseguir l'ascens la propera temporada.

Amb aquest empat el Junior finalitza la temporada i ja pensa en intentar l'ascens l'any vinent.