No ha estat possible

El Junior no ha poguit accedir a la final pel títol de lliga

El conjunt femení del Junior es queda a les portes de la final dels play-off pel títol de lliga en perdre per 1 gol a 0 davant el Club de Campo. El gol que ha classificat a les madrilenyes ha arribat a falta de quatre minuts pel final, gràcies a un penal strock. De la seva banda, les blau-i-negres han tingut l'oportunitat d'empatar el marcador i forçar la pròrroga quan faltaven quatre segons per finalitzar el matx amb un penal strock que no ha entrat.

El Junior s'ha quedat a les portes d'accedir a la seva tercera final consecutiva. El Club de Campo s'ha mostrat com un rival molt dur, defensivament perfecte i efectiu en atac. El partit definitiu de diumenge ha estat molt igualat en tot moment. Gran respecte entre dos aspirants al títol. La primera part acabava amb el 0 a 0 inicial. A la represa, tots dos equips han tingut les seves oportunitats, però sense encert de cara a porteria. El gol definitiu arribava a quatre minuts pel final quan les madrilenyes aconseguien inaugurar el marcador de penal strock. El Junior tindria una darrera oportunitat per aconseguir l'empat, però sense sort. Les santcugatenques es queden a les portes de la final. L'entrenador del Junior, Adrian Lock, creu que la falta de gol els ha passat factura en el partit d'aquest diumenge.

Adrian Lock

No hem accedit a la final perquè no hem estat encertats de cara a porteria.

Les santcugatenques finalitzen la temporada amb el subcampionat de la Copa de la Reina i a les portes de la final de la lliga. L'equip descansarà fins la propera temporada encara que Maria Romagosa i Júlia Menéndez disputaran el Mundial de l'Argentina amb la selecció espanyola. Andrea Puig i Paula Pastor també podrien disputar aquesta competició.