El Junior finalitza l'estatal en tercera posició


  • Comparteix:

Imatge del matx entre el Junior i l'Egara

Imatge del matx entre el Junior i l'Egara

El conjunt juvenil femení del Junior aconsegueix la tercera posició en el campionat estatal d'hoquei herba disputat a les instal·lacions de l'entitat santcugatenca aquest cap de setmana. El Junior s'ha imposat per 1 gol a 0 a l'Egara en el matx que servia per conèixer qui seria el tercer classificat. L'entrenador de les santcugatenques, Narcís Ventalló, assegura que està satisfet amb la victòria davant l'Egara.

Els primers minuts de joc han estat d'espera per part dels dos equips que no volien encaixar un gol. Les ocasions més clares en aquesta primera meitat han estat per l'Egara, però s'ha arribat al descans amb un empat a zero. A la segona part l'equip blau-i-negre ha millorat i ha marcat a falta de 10 minuts per l'acabament del matx. Els últims dos minuts de partit han estat molt inquiets ja que l'equip santcugatenc jugava amb dos jugadores menys. El resultat final ha esta d'un gol a zero.

L'entrenador de les santcugatenques, Narcís Ventalló, afirma que la temporada de les seves jugadores ha estat prou bona.

Narcís Ventalló

Els resultats han estat bons, però el joc també ha estat molt bé. En aspectes generals estic content.


D'aquesta manera les blau-i-negres finalitzen la temporada amb un bon joc i una bona classificació en tots els campionats disputats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.