Júlia Menéndez al Mundial d'Argentina


  • Comparteix:

Júlia Menéndez als estudis de Cugat.cat

Júlia Menéndez als estudis de Cugat.cat

La jugadora d'hoquei herba del Junior, Júlia Menéndez, ha estat convocada amb la selecció espanyola per jugar el Mundial de Rosario, a l'Argentina. Qui no ha entrat en la llista final ha estat Andrea Puig, que venia de jugar l'Europeu sub 21 a Lille, a França. La selecció viatja el dia 21 a l'Argentina on completarà la preparació abans de començar la competició.

Cara i creu pel Junior, ja que Júlia Menéndez ha estat convocada amb la selecció estatal per jugar el Mundial de Rosario, a l'Argentina, però Andrea Puig no ha estat inclosa en la llista final. Puig s'ha quedat fora després d'aconseguir el bronze a l'Europeu sub 21 de Lille, a França. El seleccionador espanyol, Pablo Usoz, ha donat la llista definitiva un cop finalitzat l'stage de preparació a Terrassa.

Pel que fa a Júlia Menéndez, es perfila com una de les jugadores importants per Usoz, ja que és la cinquena jugadora de la llista final amb més internacionalitats, 76.

Ara, la selecció espanyola viatja el dia 21 a Argentina on jugarà tres amistosos contra la India, el Japó i Nova Zelanda, abans de començar el Mundial el dia 29 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.