Treuen un valuós punt del camp del líder

Les noies del Junior han aconseguit un punt important

El conjunt femení d'hoquei herba del Junior treu un valuós empat (2-2) del camp del líder de la competició, l'Egara. Malgrat la importància del resultat, el punt aconseguit ha arribat després d'anar per davant en el marcador durant bona part del partit. Amb aquest resultat el conjunt santcugatenc aconsegueix puntuar per primera vegada a la temporada.

L'equip d'Adrian Lock ha jugat una bona primera part, on s'ha avançat en el marcador fins a dues vegades a través de Nina, que ha anotat el primer gol, i Lupe, que ha fet el segon. Han estat els darrers quinze minuts d'aquest primer temps on les santcugatenques han mostrat la seva millor cara. Al descans, el marcador registrava un 1 a 2 que donava la victòria provisional al Junior. La mitja part ha servit perquè les egarenques agafessin forces i sortissin a la represa molt més intenses en defensa. Això ha obligat les blau-i-negres a augmentar la intensitat del ritme del partit, tot i que no ha estat suficient per evitar l'empat que ha arribat a només vuit minuts pel final. Els problemes físics amb els que arribava el conjunt santcugatenc al matx ha marcat el desenvolupament d'aquest, tot i que el tècnic santcugatenc, Adrian Lock, ha destacat que l'actitud de les seves jugadores ha contrarestat aquest dèficit.

Adrian Lock

Busquem cada partit la millora del rendiment i en aquest sentit estic molt content amb l'actitud de les jugadores.

Després d'aquesta jornada el Junior segueix lluitant per sortir de les darreres posicions de la Divisió d'Honor Femenina. Ara tindran dues setmanes de descans abans d'enfrontar-se a un altre equip amb necessitats, el cuer San Pablo Valdeluz.