Victòria més complicada del previst

Tercera victòria blanc-i-blava de la temporada

El Junior masculí venç (4-2) amb més problemes dels previstos el cuer de la lliga de la Divisió d'Honor Masculina B, la Universidad de Sevilla. Els santcugatencs s'han deixat remuntar un 2 a 0 favorable però al final han reaccionat amb dos gols més. Els blau-i-negres sumen tres victòries en quatre partits i se situen a la part alta de la classificació.

El Junior ha començat el partit demostrant perquè està per sobre del seu rival a la classificació. Bones ocasions locals fins que al minut nou de partit Marc Farré ha estrenat el marcador. Els andalusos s'han vist superats en joc i ocasions i l'equip blau-i-negre ha anotat el segon mitjançant una jugada d'Albert Montserrat. El partit semblava que estava controlat però a un minut del descans un penal strock favorable a la Universidad de Sevilla ha reduït distàncies. La segona part ha començat amb sorpresa, una altra bona jugada dels visitants ha igualat el partit contra tot pronòstic. En aquest moment el Junior s'ha tornat a posar les piles i gràcies a un penal córner s'ha avançat de nou per sentenciar amb el quart cinc minuts més tard.

El tècnic del Junior, Fede González, ha reconegut que no ha estat un gran partit però que tot i això es mereixien la victòria.

Fede González

L'equip era conscient que volia guanyar i que mereixien la victòria. Al final s'ha imposat la lògica gràcies al nostre esforç.

La propera setmana l'equip santcugatenc visita el camp del Múrcia, equip nou a la categoria que fins al moment només ha aconseguit dos empats.