Empat amb molta polèmica

Andrea Puig, protagonista per l'expulsió en el segon temps

El Junior femení empata (1-1) contra el Club de Campo en el darrer partit de la primera fase de Divisió d'Honor. Un partit que ha tingut com a protagonista les decisions arbitrals, molt protestades pel conjunt santcugatenc. Ara la competició s'atura fins el març per la disputa dels campionats d'hoquei sala.

Bon partit del conjunt santcugatenc contra el líder del grup A, el Club de Campo. Un matx que en d'altres temporades era un duel d'aspirants al títol i que enguany s'ha convertit en un partit de tràmit per la mala classificació de les santcugatenques. Tot i la poca transcendència del matx a nivell de classificació, les santcugatenques han sortit molt ficades en el partit conscients que una victòria ajudaria a la moral de l'equip.

En un primer temps sense gaires ocasions clares de gol, ha estat Maria Romagosa la que ha avançat a les santcugatenques amb un gol de penal còrner en el temps afegit. A la represa, el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica fins el minut 18, en el que Jennifer Plass ha vist la targeta groga després de protestar a l'àrbitre una presumpta acció il·legal del Club de Campo en el llençament d'un penal còrner. Les protestes han continuat per banda santcugatenca i l'àrbitre ha expulsat a Andrea Puig i a l'entrenador Adrian Lock, que ha volgut fer parar el partit indignat amb les decisions arbitrals. Però el matx s'ha reprès i les madrilenyes han aprofitat els minuts de desconcert per empatar (1-1) amb gol de Rebecchi en el minut 22. Amb aquest resultat s'ha arribat al final del partit.

El segon entrenador del Junior, Narcís Ventalló, creu que l'actuació de l'àrbitre no ha estat adequada.

Narcís Ventalló

El partit no tenia cap transcèndia i acabar amb tantes tarjetes no té cap sentit.

Amb aquest empat les santcugatenques finalitzen cueres del grup A a la primera fase de la Divisió d'Honor. Fins a la represa de la competició al mes de març, les santcugatenques disputaran el Campionat de Catalunya d'hoquei sala i es prepararan per la fase de permanència de la Divisió d'Honor d'hoquei herba, renunciant així a la disputa de l'Estatal de sala.