Salvades!


  • Comparteix:

El Junior femení guanya (1-0) el Cajacantabria Sardinero i tanca la fase de permanència amb una victòria que el permet salvar matemàticament la categoria. En un partit molt travat, el gol de la blau-i-negra Healy Brown ha estat suficient perque les santcugatenques puguin respirar tranquil·les i tancar una difícil temporada marcada per una mala primera fase que les ha fet jugar per la permanència després de molts anys lluitant pel títol de lliga de la Divisió d'Honor.

Un gol de Healy Brown en el minut quatre del segon temps ha donat la victòria al Junior davant un CajaCantabria Sardinero que ha possat les coses molt difícils al conjunt santcugatenc. El Junior no ha dominat el partit en cap moment i s'ha mostrat molt imprecís a l'hora de jugar la bola. Després d'un primer temps amb poques ocasions per totes dues bandes, en el segon temps la jugadora anglesa del Junior, Healy Brown, ha desatascat el matx aconseguint el seu sisè gol de temporada i confirmant-se com un dels clars revulsius del conjunt santcugatenc en la fase de permanència.

Amb gol, el joc del Junior tampoc no ha millorat i només al final ha tingut la ocasió d'ampliar el marcador, de nou mitjançant Healy Brown que ha enviat la bola al pal. Al final del partit les jugadores santcugatenques han celebrat la victòria i la permanència amb la seva companya Gemma Lucas, lesionada de gravetat en un entrenament ara fa dues setmanes i que es retirarà de la pràctica de l'hoquei professional.

El tècnic del Junior, Adrian Lock, content per haver aconseguit la permanència, fa una valoració de la temporada.

Adrian Lock

Hem de lluitar pels títols no per la permanència. Però hem millorat molt en aquesta segona fase.



Ara el conjunt santcugatenc se'n va de vacances i començarà a preparar la propera temporada, tot i que jugadores com Andrea Puig, Julia Menéndez, Maria Romagosa o Cristina Guinea continuaran l'activitat amb la selecció espanyola que es concentrarà en els propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.