Els strocks les condemnen a la quarta posició

Les santcugatenques Júlia Menéndez i Andrea Puig i les seves companyes de la selecció espanyola d'hoquei herba finalitzen en quarta posició al Champions Challenge disputat a Irlanda en perdre a la final de consolació davant Escòcia. El conjunt estatal no ha pogut superar a les britàniques que s'han mostrat més encertades en els strocks després d'haver arribat al final del matx empatades a dos gols.

Després de caure a semifinals a la pròrroga contra el Japó, en el partit pel tercer i quart lloc contra Escòcia les noies de Salva Induráin han tornat a arribar a la pròrroga i en aquest cas a la loteria dels strocks. Una tanda on el conjunt escocès s'ha mostrat més encertat que el combinat estatal que ha acabat perdent (3-4) després d'haver empatat a dos gols en el temps reglamentari.

Tot i haver arribat a semifinals Júlia Menéndez i Andrea Puig i les seves companyes de selecció marxen amb només una victòria contra Sudàfrica, quatre empats, contra India, Irlanda, Japó i Escòcia i una derrota en el primer partit contra l'Adzerbaidjan.