Doble derrota en el debut a l'Europeu


  • Comparteix:

Imatge del combinat estatal

Imatge del combinat estatal

El jugadors del Junior Eduard Garriga, Marc Serrahima i Guim Ursul juntament amb els seus companys de la selecció espanyola sub-18 han iniciat amb derrota l'Europeu en perdre per la mínima davant Bèlgica (3-2). Per la seva banda, Andrea Feu i el combinat femení sub-18 també s'ha estrenat perdent davant una de les favorites, Anglaterra (3-1).

Mal inici d'Europeu per als representants santcugatencs del Junior. Els nois han caigut davant la vigent campiona de la competició, Bèlgica. Els belgues s'han avançat per partida doble en el primer temps. La reacció espanyola a la represa els ha permès igualar el matx, però un gol final dels rivals al minut 52 els ha deixat amb la mel als llavis. Al final, derrota per la mínima en el debut a l'Europeu. El proper rival serà França, que ha empatat en aquesta primera jornada contra Anglaterra (1-1).

Andrea Feu i el combinat sub-18 femení també s'han vist superats en el seu debut a la competició. Anglaterra ha estat el seu botxí en imposar-se per 3 gols a 1. En l'altra partit del grup, Alemanya ha golejat per 6 gols a 0 el combinat francès, el proper rival de les espanyoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.