Adrian Lock, destituït de la banqueta del Junior femení


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Adrian Lock

Imatge d'arxiu d'Adrian Lock

El fins ara tècnic del Junior femení, l'anglès Adrian Lock, ha estat destituït per 'falta d'implicació en el nou projecte' segons ha afirmat el mateix Adrian Lock als micròfons de Cugat.cat. El nou entrenador serà Joan Vidal, tècnic vinculat al club que passarà a ser el màxim responsable del primer equip femení blau-i-negre.

Adrian Lock ha estat vinculat a l'equip santcugatenc durant quatre anys en els que ha aconseguit disputar dues finals de play-off pel títol de lliga i posar a l'equip entre els millors de la lliga. Però la directiva del club santcugatenc ha decidit destituir-lo i donar les rendes del primer equip a Joan Vidal. Adrian Lock explica com s'han desenvolupat els fets.

Adrian Lock

Estàvem negociant i em van dir que no volien que continués perquè no em veien implicat.



Malgrat aquesta sortida, Lock agraeix a les jugadores el seu treball en aquests quatre anys en els que afirma 'haver situat al Junior en el mapa'.


Adrian Lock

Hem posat el club en el mapa disputant moltes finals i tot i perdre títols, estic molt content d'haver treballat amb aquestes noies.



Adrian Lock ja té algunes ofertes per tornar a entrenar i una d'elles podria venir vinculada al seu anterior club el Polo, encara que no té res tancat. De la seva banda, el nou entrenador del Junior femení serà Joan Vidal, tècnic de la casa que ja havia entrenat el femení d'hoquei herba i que les darreres temporades s'ocupava de la secció d'hoquei sala.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.