Vidal: 'Arribaran noves incorporacions de fora i potser també de dins del club'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu Joan Vidal

Imatge d'arxiu Joan Vidal

El nou entrenador del Junior femení d'hoquei herba, Joan Vidal, ha valorat les seves primeres sensacions al capdavant del conjunt blau-i-negre. Vidal, que s'ha fet càrrec de l'equip després que la junta decidís prescindir dels serveis d'Adrian Lock, ha destacat la seva il·lusió en aquest nou projecte i ha afirmat que arribaran noves incorporacions per reforçar la plantilla. Vidal no s'ha pronunciat respecte les divergències entre l'anterior entrenador i la junta.

Joan Vidal ja treballa per la propera temporada, amb poc temps per posar a punt el seu equip. L'escuet marge del que disposa Vidal implica haver de prendre ràpidament decisions, i per això s'estan gestionant ja les noves incorporacions. Vidal assegura que més enllà de les jugadores de fora, també es plantejarà alguna incorporació de dins del club blau-i-negre.

Joan Vidal

No arribaran jugadores en excés, ara és qüestió de concretar i veure si cal fer alguna incorporació més.


El nou entrenador del Junior ha destacat també la dificultat que implicarà la temporada que començarà en poc més d'un mes, ja que en la de l'any passat el Junior va haver de lluitar per evitar les posicions de descens. En qualsevol cas, Vidal ha remarcat la implicació i l'entrega que caracteritzarà el seu equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.