El Junior femení suma un punt i mostra una millora en el seu joc


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Junior femení empata (0-0) al camp del CD Terrassa i suma el segon punt de la temporada a la Divisió d'Honor. Les noies de Joan Vidal han tingut una gran actitud defensiva i han estat molt encertades en la construcció del joc.

Les santcugatenques han jugat en un dels camps més complicats de la categoria i han aconseguit sumar un punt. Un empat que deixa el Junior setè a la classificació amb dos punts i amb bones perspectives després del joc mostrat a terreny egarenc. Les blau-i-negres han mostrat molta seguretat defensiva i han estat molt ben plantades en el camp. El Junior ha portat la iniciativa en la construcció del joc i disposant de diverses arribades a porteria que no han pogut transformar per errors en la definició.

L'entrenador del Junior femení, Joan Vidal, destaca la millora del seu equip.

Joan Vidal

M'ha agradat la serietat defensiva i el joc de construcció, però ens ha faltat clarividència en atac.





La propera jornada les santcugatenques tornen a jugar com a visitants i ho fan al camp del Ciudad de Las Palmas Gran Canària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.