Visita a Galícia per consolidar-se a les primeres posicions


  • Comparteix:

Imatge dels santcugatencs

Imatge dels santcugatencs

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba disputa aquest diumenge a les dotze del migdia la segona jornada de Divisió d'Honor B davant el Caldaria-Barrocas. Els santcugatencs, que són un dels principals favorits de la categoria, van guanyar en el debut de la categoria davant el Sardinero (2-0) el darrer cap de setmana.

Els santcugatencs van començar de la millor manera possible en guanyar a les instal·lacions del Junior el Sardinero per dos gols a zero. Aquest cap de setmana s'enfronten al Caldaria-Barrocas que va caure derrotat al camp del Pedralbes (3-1). Una victòria blau-i-negra posicionaria el Junior en les llocs capdavanters de la classificació des del principi de la competició.
L'entrenador del Junior, Fede González, declara a Cugat.cat que espera que els seus jugadors, tot i ser un equip jove, surtin amb un resultat positiu de la seva visita a Galícia.

Fede González

Jugar allà sempre és difícil per l'ambient i el públic. Hem de sumar l'experiència de l'any passat i sumar un resultat positiu.



Els santcugatencs lluitaran per la segona victòria consecutiva en el segon matx de Divisió d'Honor B davant el conjunt gallec aquest diumenge a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.