La selecció espanyola d'hoquei herba, amb Menéndez i Puig, acaba la concentració a Sud-àfrica amb empat


  • Comparteix:

Espanya torna de la concentració a Sud-àfrica

Espanya torna de la concentració a Sud-àfrica

La selecció espanyola femenina d'hoquei herba, amb les santcugatenques Júlia Menéndez i Andrea Puig, torna de la concentració a Sud-àfrica per preparar el preolímpic de Bèlgica amb un balanç de dues derrotes, dos empats i una victòria contra el combinat local. En el darrer matx, que ha amb empat (1-1), ha estat Júlia Menéndez la que ha aconseguit el gol per Espanya.

L'equip de Salva Induráin segueix preparant-se per a la cita preolímpica que es disputarà la darrera setmana de març a Bèlgica. Els primers partits a la concentració de Johannesburg van tenir un clar dominador, l'equip sud-africà, que es va imposar (3-1 i 3-0) en els dos primers enfrontaments. Les espanyoles van redreçar la situació i van sumar un empat (1-1) i una victòria (2-3), i en aquest darrer partit han aconseguit treure un altre empat amb protagonisme santcugatenc. La jugadora del Junior Júlia Menéndez ha marcat l'únic gol del combinat espanyol al minut 26.

Ara la selecció de Salva Induráin torna a Espanya on durà a terme tres concentracions més abans de viatjar a Bèlgica, una a Terrassa i dos al País Valencià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.