Les sub 16 a la final del Quatre Nacions, els sub 18 lluitaran per ser tercers


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Xavi Queralt amb l'estatal

Imatge d'arxiu de Xavi Queralt amb l'estatal

La selecció espanyola sub 16 femenina, amb la santcugatenca Andrea Martínez, disputarà la final del Quatre Nacions aquest dilluns contra Holanda. El combinat estatal s'ha classificat després de desfer-se (3-0) d'Anglaterra en el darrer partit de la fase de grups. Els sub 18 dels santcugatencs Alberto Carnicer, Marc Serrahima i Xavi Queralt lluitaran pel tercer lloc contra Alemanya, després de caure golejats en el darrer partit contra Holanda (1-4).

Andrea Martínez i les seves companyes de selecció lluitaran per l'or davant la selecció holandesa, única invicte en el campionat i que en el primer partit va superar el combinat estatal (1-3). Les espanyoles han guanyat els altres dos partits contra Alemanya (2-1) i Anglaterra (3-0), mentre que les holandeses han guanyat còmodament els seus tres enfrontaments.

A la categoria sub 18, els tres santcugatencs Alberto Carnicer, Marc Serrahima i Xavi Queralt tenen l'oportunitat de sumar la primera victòria del campionat, ja que compten els tres enfrontaments per derrotes. Contra els alemanys van caure (1-3).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.