El Junior venç el Pozuelo en els últims minuts per estabilitzar-se en la 5a posició

El Junior acaba l'any en cinquena posició

El Junior masculí guanya (2-1) davant el Pozuelo en la 13a jornada de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres aconsegueixen la victòria en els últims instants del partit i arriben a les vacances de nadal amb una tranquil·la cinquena posició.

Només havien passat set minuts quan el Pozuelo ha aconseguit el primer gol del partit en un penal còrner que el porter Mauri Carrió ha salvat en primera instància però els madrilenys han aprofitat el refús per marcar. L'equip santcugatenc ha dominat el joc i les ocasions, però el gol no arribava, finalment ha acabat el primer temps amb derrota momentània per al Junior.

A la segona meitat l'equip santcugatenc ha assetjat el Pozuelo dominant el joc i creant moltes ocasions. El Junior ha arribat a fallar fins a tres penals còrner en el segon període. En temps afegit, amb els blau-i-negres bolcats a l'atac, que fins i tot han introduït un jugador de camp per al porter, han estat els moments en què els de Fede González han aconseguit el gol de l'empat gràcies a Ferran Saborit. Pocs instants més tard, amb el partit trencat els santcugatencs han fet el gol de la victòria obra de Marc Serrahima.

L'entrenador del Junior, Fede González, assegura que el partit del Junior no ha estat bé, però han aconseguit una important victòria per caràcter i actitud.

Fede González

No hem jugat bé, però hem aconseguit la victòria per caràcter i actitud. És una bona manera d'agafar el descans nadalenc per intentar fer una segona volta com la primera.

Després de les vacances nadalenques el Junior rep el Polo, primer classificat. Abans del partit s'ha fet la festa de Nadal al Junior on s'han recollit aliments per a Càritas i un partit entre pares i fills.