Hoquei Patins: El Patí Hoquei Sant Cugat presenta tots els equips


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat celebra el dia del club amb la presentació de tots els equips de l'entitat. El primer equip juga davant el Ripollet amb la novetat del darrer fitxatge Gonzalo Muñoz. Els santcugatencs perden per 4 gols a 5 tot i que mostren una bona imatge davant l'afició.

El Patí Hoquei Sant Cugat es va presentar davant la seva afició amb tots els conjunts que formen l'entitat. Tots els equips van sortir al parquet de la Rambla del Celler amb la corresponent foto de família. Un cop acabat aquest acte, el sènior masculí va jugar el darrer partit abans de la lliga i va caure derrotat davant el Ripollet per 4 gols a 5. La nota destacada va ser la incorporació de Gonzalo muñoz que procedeix del GEIEC de Girona. El tècnic santcugatenc, Francesc Linares, destaca la importància d'aquest darrer fitxatge.

Francesc Linares

Gonzalo és el jugador que necessitàvem pel nostre equipa


Pel que fa al partit, els santcugatencs van evidenciar la falta de ritme, lògica en aquest tram inicial de temporada. Tot i el marcador, Linares fa una valoració positiva del partit.

Francesc Linares

L'equip va fer un bon partit i esperem estar a punt per iniciar la lliga


Els santcugatencs inicien la lliga aquest cap de setmana a la pista del Calafell. Pel que fa a l'equipa femení debuta també a la competició davant el Voltregà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.