L'ascens és l'objectiu somiat del masculí i el femení del PHC Sant Cugat per al 2018


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

La trajectòria tant del masculí com del femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat convida a ser ambiciosos i pensar en un possible ascens a l'Ok Lliga a final de temporada. Els de Joan Carles Vadillo són tercers de Primera Estatal i ara per ara ocupen posicions d'ascens, mentre que el femení, que ha canviat d'entrenador fa uns dies, té per endavant una segona fase que l'ha de portar a les eliminatòries per pujar de categoria.

El conjunt masculí del Patí Hoquei sap el que vol i no vol que no se li escapi aquest any. La temporada passada es van quedar a les portes d'un ascens històric a l'Ok Lliga i enguany l'objectiu és el mateix i la trajectòria l'adequada. Malgrat alguns empats que els han impedit sumar més punts a la classificació, els vermell-i-negres són tercers amb 19 punts, tot i que la classificació està molt ajustada i només el Calafell s'ha destacat en primer lloc. Les noves incorporacions a l'equip han respost i, tot i que serà difícil, l'objectiu és l'ascens i tot convida a ser optimistes.

Pel que fa el femení del Patí Hoquei el nou tècnic, Joan Carné, confia en mantenir la línia de l'equip tot i que creu que s'ha de potenciar la defensa i tenir un major dinamisme en atac. Les santcugatenques s'han classificat com a segones per a la següent fase, després d'una primera part de la temporada en què han guanyat 10 partits, n'han empatat tres i n'han perdut un, i són una de les favorites per obtenir la plaça d'ascens a l'Ok Lliga i tornar a una categoria que van perdre la temporada passada.

Dos equips i un mateix destí, l'ascens de categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.