Un PHC Sant Cugat innocent es deixa els tres punts a casa contra el cuer, el Pas Alcoy

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau a casa (2-4) davant el Pas Alcoy a la tretzena jornada d'OK Lliga i cau a llocs de descens. Els santcugatencs han pecat d'inexperiència i s'ha deixat remuntar un 2 a 0 a favor contra un Alcoi que s'ha sobreposat al desavantatge inicial per endur-se els tres punts i deixar la darrera posició de la classificació.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha mostrat dues cares molt diferents. Uns primers minuts de domini, amb ocasions i dos gols, el primer de Joan Farners que ha sabut superar molt bé el porter visitant i el segon de Jordi Gabarra, que deixaven el matx amb un bon avantatge per als de Joan Carles Vadillo. Però amb el marcador a favor, els santcugatencs no han sabut llegir el partit, i en comptes de tranquilitzar-lo han continuat buscant la porteria contrària. Els visitants ho han aprofitat i amb dues accions molt seguides, primer Renato Cordeiro i més tard Roc Llisà han fet dues dianes que empataven el matx just abans d'anar al descans.

En el segon temps no ha millorat la situació i ha seguit la dinàmica dels darrers minuts del primer temps. Joao Guimaraes ha marcat per avançar els seus i donar la volta al marcador, en una segona part en què els alacantins han sabut desconnectar l'atac local i els ha obligat a provar amb llançaments llunyans. Roc Llisà ha sentenciat fent el quart gol, que posava molt coll amunt el matx per als de Vadillo, que han tingut la millor ocasió per retallar distàncies en un penalt de David Yepes que s'ha estavellat al pal.

Amb la derrota els vermell-i-negres tornen a llocs de descens i la següent setmana visiten l'Igualada.

Joan Carles Vadillo

Jo no he estat bé, es la meva responsabilitat. Amb 2 a 0 no he sabut tranquil·litzar-los i hem buscat més. I defensivament a vegades som molt tous.