HOQUEI PATINS: El femení del PHSC supera l'Igualada i és quart del campionat de Catalunya

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat s'imposa a l'Igualada per 6 gols a 5 en un partit molt irregular de les santcugatenques. Amb aquest resultat les de Joan Solé es mantenen quartes a la classificació amb vuit punts. La propera jornada les de Sant Cugat visiten la pista del Caldes, cuer del campionat català. El precedent del partit d'anada és de 9 a 1 a favor de les vermell-i-negres.

Les jugadores del Patí Hoquei Sant Cugat s'han adjudicat la segona victòria consecutiva en el campionat de Catalunya, aquest cap de setmana, en derrotar a l'Igualada per 6 gols a 5. Tot i així, les santcugatenques van fer un partit molt irregular i van tenir problemes en defensa els últims minuts de l'enfrontament. El tècnic local, Joan Solé, afirma que la diferència de gols podria haver estat molt més àmplia.

Joan Solé

El resultat podria haver estat millor, hem fet un partit molt irregular i ens hem despistat en defensa els últims minuts de partit.

El resultat no ha variat la situació del conjunt santcugatenc a la taula de classificacions. L'equip de Joan Solé continua quart en el campionat català amb 8 punts, per darrera del Voltregà, el Sant Feliu i l'Arenys.

La propera jornada el PHSC es desplaça a la pista del Caldes, l'últim classificat, que ve de perdre davant el Sant Feliu per 1 gol a 0. En el partit d'anada les santcugatenques es van endur l'enfrontament amb una àmplia victòria de 9 gols a 1. Tot i així, el tècnic vermell-i-negre assegura que no es poden confiar ja que no serà un partit gens fàcil.

Joan Solé

Serà un enfrontament molt difícil, el Caldes està tenint bons resultats i està rebent molt pocs gols.

La santcugatenca Maria Rosa Tamburini té molèsties al genoll, però Joan Solé espera poder-la recuperar pel partit.

L'enfrontament es disputarà diumenge a la pista del Caldes.