HOQUEI PATINS: El Sant Cugat empata a 5 gols a la pista del Sant Just

El Patí Hoquei Sant Cugat empata a 5 gols a la pista del Sant Just. Els santcugatencs són superiors en la primera part i s'avancen per 0 a 3 al marcador. A la represa, els de Francesc Linares baixen la guàrdia i el Sant Just aconsegueix remuntar fins al 5 a 5 final.

Aquest divendres, el Patí Hoquei Sant Cugat es va desplaçar a la pista del Sant Just. Els dos equips han demostrat tenir un nivell de joc molt similar durant tota la lliga i es preveia un partit molt igualat. Finalment, el resultat va de ser d'empat a 5 gols.

En la primera part, el Sant Cugat va ser molt superior i fins i tot va aconseguir marcar tres gols en deu minuts. Però en la segona part, la defensa dels vermell-i-negres va baixar la guàrdia i els Sant Just ho va aprofitar per retallar diferències en el marcador fins al 2 a 3. Finalment, els intents dels dos equips per guanyar, van acabar amb un 5 a 5 al lluminós.
Un Sant Just molt atacant va presionar durant tot moment un Sant Cugat que es va confiar massa després dels tres gols de l'inici del partit, i que no va poder mantenir la distància de gols en el marcador. Així ho explica el delegat de Patí Hoquei, Antoni García.

Antoni García

Ens vam confiar, no vam fer els marcatges que havíem de fer i a més el Sant Just és un equip amb un atac molt fort

Amb aquest empat el Sant Cugat ja porta tres jornades sense guanyar. Les baixes tant importants que estan tenint aquestes últimes jornades són un dels factors decisius perquè els vermells-i-negres no resolguin els partits amb victòries. Ricard Sellarès serà baixa pel que queda de temporada, Carles Baró, operat recentment per una fractura al pòmul, intentarà incorporar-se als entrenaments la setmana que ve, tot i que segueix sent dubte pels últims dos partits. A més, la setmana passada es va afegir a la llista de lesionats el capità Dani Antón, amb unes molèsties a la costella. Tot i això, Dani Antón va jugar el divendres i seguirà jugant en els últims tres partits que resten de lliga.
Però tot i els inconvenients, el Sant Cugat només necessita una victòria més per tenir la permanència assegurada. El delegat Antoni García ho comenta.

Tenim dos lesionats importants, però la resta de l'equip ha de continuar lluitant i com a mínim aconseguir dos punts que ens farien estar més tranquils

Resten només tres jornades de lliga, i el Patí Hoquei té pràcticament assegurada la permanència. Però els vermell-i-negres no es poden despistar ja que encara queden dos equips complicats per vèncer, els Monjos i el Floid Pla. En la pròxima jornada, el Patí Hoquei jugarà contra els Monjos, un equip molt similar al Sant Just, i que pot posar les coses difícils als santcugatencs. Tot i això, el factor pista pot ajudar als de Francesc Linares ja que juguen a casa i els Monjos no estan acostumats a jugar en una pista tant gran, tal i com explica Antoni García.

Serà un partit molt igualat, però el factor pista ens pot afavorir ja que juguem a casa i els Monjos no estan acostumats a una pista tant gran

El partit es disputarà dissabte vinent entre el Patí Hoquei Sant Cugat i el Monjos a la pista de la Rambla del Celler.