Missió Impossible


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat cau per cinc gols a dos a la pista del Manlleu, el líder de la Primera Nacional. Els vermell-i-negres, que continuen en plena ratxa negativa, segueixen lluny de la zona de permanència.

El Manlleu ha estat superior, però no ha estat un matx desigual. Aquest és el millor resum que es pot fer de la desfeta dels santcugatencs, que han plantat cara al primer conjunt de la categoria. Però una altra vegada la sort ha donat l'esquena als homes de Xavi Gimeno, que han encaixat els tres primers gols en xuts des de mitja pista.
Fa més de dos mesos i mig que els locals no guanyen un partit, i la idea de la permanència sembla convertir-se, poc a poc, en una utopia.
Per al tècnic santcugatenc però, res no està perdut i només cal una mica de fortuna.

Xavi Gimeno

Amb una mica de sort i encadenant un parell de victòries, ja veurem fins a on podem arribar


El proper partit del Patí Hoquei serà dissabte vinent, a casa, davant el Voltregà, un bon conjunt de la mitja taula. Pot ser una bona ocasió per desfer la mala dinàmica local ja que, a l'anada a Voltregà, els santcugatencs es van imposar per un gol a dos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.