El PHSC, favorit davant el Monjos


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat es desplaça aquest cap de setmana a la pista del Monjos, un equip que a priori no ha de donar massa problemes als santcugatencs. Una victòria els mantindria a la part alta de la classificació de Primera Catalana.

Després de guanyar per 7 a 5 davant l'Igualada, el St. Cugat té un desplaçament aparentment fàcil a la pista del Monjos, el 13è classificat. Els vermell-i-negres es troben en un bon moment de joc i confien endur-se la victòria sense massa problemes. La combinació de joventut i veterania pot ser la clau per endur-se els punts cap a casa, segons el jugador Albert Forjan.

Albert Forjan

La combinació de joves i veterans ens dóna força


Forjan també menciona la capacitat de reacció de la plantilla en els moments que l'equip va per darrere en el marcador. Per aquest partit, l'entrenador tindrà tots els jugadors disponibles. El matx tindrà lloc el diumenge a les 12 del migdia a Sta. Margarida i els Monjos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.