El PHSC rep un Mataró amb dues exsantcugatenques a les seves files


  • Comparteix:

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat rep divendres al vespre el Mataró. El conjunt del Maresme, que se situa entre els primers classificats de Primera Catalana, compta amb dues ex jugadores del Sant Cugat, Carla Sariol i Anaïs Ramírez. Les vermell-i-negres de la seva banda vénen de caure davant el líder, el Voltregà.

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat afronta divendres un compromís especial. Les jugadores santcugatenques es trobaran amb dues companyes que la temporada passada jugaven a les files de l'equip local i que enguany formen part de la plantilla del Mataró, Carla Sariol i Anaïs Ramírez.
El Mataró Grupoclima, que compta amb la portera de la selecció espanyola, és un dels conjunts forts de la Primera Catalana. L'equip del Maresme presenta un balanç de quatre victòries, dos empats i cap derrota en els sis partits que ha disputat aquesta temporada. La darrera jornada les mataronines van superar el Cerdanyola per quatre gols a zero.

La jugadora del Mataró i exintegrant del PHSC, Carla Sariol, comenta que conèixer el joc de les santcugatenques ajudarà al seu equip.

Carla Sariol

És útil conèixer el seu joc perquè saps què has de fer en situacions d'atac i de defensa, però elles també et coneixen a tu.


El Patí Hoquei Sant Cugat va caure en l'última jornada a la pista del líder, el Voltregà, per nou gols a quatre. A falta de set minuts perquè acabés el partit, les santcugatenques encapçalaven el marcador amb un resultat de dos gols a tres. El cansament acumulat de la plantilla santcugatenca, que va jugar tot el partit amb el mateix cinc inicial, va facilitar la victòria del Voltregà.
Escoltem el tècnic local, Santi Roca.

Santi Roca

El Voltregà té un gran equip, van fer molts canvis i no se'ls va notar el cansament. Mentre que nosaltres vam jugar tot el partit amb el mateix cinc inicial.


El partit entre el Patí Hoquei Sant Cugat i el Mataró es disputarà divendres a dos quarts de deu del vespre a les instal·lacions locals de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.