La victòria contra el Lloret, objectiu del femení per tancar la primera volta


  • Comparteix:

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat es desplaça aquest diumenge a la pista del Lloret. Les santcugatenques volen tancar la primera volta del campionat amb una victòria que les apropi a la part capdavantera de la classificació de Primera Nacional Catalana.

Les santcugatenques volen millorar el 7è lloc que ocupen actualment amb una victòria a la pista del Lloret, que està 3 punts per sota a la taula. Les jugadores de Santi Roca tenen clar com han de jugar per tal d'obtenir un resultat satsifactori, en un partit que en principi no presenta massa complicacions. La principal novetat, com explica la santcugatenca Amaya Gutiérrez, és la nova jugadora del Lloret.

Amaya Gutiérrez

Hem de guanyar el partit, però tenen una jugadora nova que no sabem si pot ser un revulsiu


El Lloret és un equip que no se li dóna massa bé al Sant Cugat, però les santcugatenques saben que només els val la victòria. Les noies de Santi Roca vénen de perdre els dos últims partits i, de cara a la segona volta, volen millorar la setena posició que ocupen en l'actualitat. Així ho afirma Gutiérrez.

Amaya Gutiérrez

Després de perdre els dos últims partits hem de guanyar el Lloret per pujar en la classificació


Amb aquest partit, les santcugatenques tancaran la primera volta del campionat, però encara els queda un partit per disputar: el partit contra el Salt que es va haver d'ajornar i que encara no té data.
Per desplaçar-se a Lloret, Santi Roca podrà comptar amb totes les jugadores. El matx es disputarà diumenge a les 5 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.