El PHSC recupera el bon ritme amb un triomf davant el Vila-Seca


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat trenca la mala ratxa de resultats davant del Vila-Seca. Els vermell-i-negres guanyen per 1 gol a 4 en un partit dominat completament pels santcugatencs. Després de nou jornades de derrotes els locals recuperen la confiança necessària per sortir de la zona de descens.


El Patí Hoquei necessitava una victòria contundent, tal com deia el seu entrenador Xavi Gimeno la setmana passada, i per fi ha arribat. En un partit que prometia ser favorable als locals finalment es van complir les expectatives. El Vila-Seca no va saber parar els contratacs dels santcugatencs i amb un nivell tècnic no gaire elevat van deixar que els vermell-i-negres sentenciessin el partit.

El porter del PHSC Dani Rodríguez afirma que aquest triomf li ha anat molt bé per recuperar la moral.


Salvador Gausa

No presentar les al·legacions de Valldoreix és fer deixadesa de les nostres funcions.


Tenint en compte que fa 9 jornades consecutives que el Patí Hoquei no aconseguia una victòria, aquest triomf suposa més que sumar els tres punts de la victòria, significa que els jugadors santcugatencs poden recuperar la confiança necessària per sortir de la zona de descens. Ara per ara, els vermell-i-negres es troben en la setzena posició de la classificació i necessiten més que una victòria per recuperar el bon ritme de joc, però jornades com la d'aquest cap de setmana són el primer pas.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.