El PHSC cau davant del líder de la classificació


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat perd davant del Calafell per 4 gols a 1. El líder de la classificació demostra la seva superioritat tècnica i els vermell-i-negres cometen errors importants en defensa. El pròxim partit serà contra l'últim classificat, el Riudoms.

Tot i la victòria de la setmana passada, el Patí Hoquei Sant Cugat sabia que el partit d'aquesta jornada seria un dels més difícils de la temporada. El Calafell és el primer classificat amb només un partit perdut fins al moment.

Finalment, els tarragonins van demostrar perquè són els líders amb una tècnica impacable i en definitiva un joc superior. A més, els santcugatencs van fer una primera part per oblidar, amb errors greus en la defensa que van facilitar la feina dels rivals permetent així que el primer temps s'acabés amb el resultat de 4 a 0.

En la segona part, els vermell-i-negres van recuperar les forces i a més de frenar la golejada rival, van aconseguir un gol. L'entrenador santcugatenc, Xavi Gimeno, explica que tot i fer una primera part dolenta la valoració del partit no és del tot negativa.

Xavi Gimeno

Vam fer una primera part dolenta però en la segona vam millorar el nivell defensiu


Xavi Gimeno assegura que la línia de l'equip és positiva i que tenint en compte que ja han jugat els partits més complicats, ara toca guanyar els pròxims contra els conjunts de la part baixa de la taula.

Xavi Gimeno

Els pròxims partits són els menys complicats i els hem de guanyar


La pròxima jornada el Patí Hoquei Sant Cugat jugarà a casa contra el Riudoms, l'últim classificat. Els del Baix Camp no han aconseguit sumar cap victòria fins al moment.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.