Assalt al lideratge

El Patí Hoquei Sant Cugat buscarà el lideratge de la lliga a la pista de l'Igualada, un equip de la part mitja de la taula. Els santcugatencs són conscients de la dificultat del matx, ja que a la primera volta van perdre per 4 a 5. Els igualadins arriben al partit després de perdre amb un conjunt de la zona de descens.

Buscant la novena victòria consecutiva a la lliga i amb l'opció de convertir-se amb els nou líders de la classificació. Amb aquests ànims arriba el Patí Hoquei Sant Cugat al partit d'aquesta jornada. Els santcugatencs són segons a la taula empatats a 39 punts amb el líder, el Vilanova-Ull Blau. Per la seva banda, el rival, l'Igualada, és onzè amb 26 punts. A més de l'incentiu que suposen els punts, els vermell-i-negres afronten el matx amb una motivació extra, ja que l'Igualada ha estat l'únic equip que ha guanyat a Sant Cugat al Patí Hoquei. Ho explica el jugador santcugatenc, Jordi Casajuana.

Jordi Casajuana

Tenim una 'espineta' amb l'Igualada, perquè ha sigut l'únic equip que ens ha guanyat a casa

Potser aquest desig especial de guanyar l'Igualada ajudarà als santcugatencs a sentenciar el matx abans dels darrers minuts de partit. Una dinàmica que en els darrers partits s'ha repetit massa i que ha obligat als vermell-i-negres a patir i resoldre el matx en els últims minuts. Casajuana creu que tenir una plantilla àmplia i poder fer molts canvis els ajuda en aquest sentit.