Es repeteix la història, nova derrota del Sant Cugat


  • Comparteix:

El sènior masculí del Patí Hoquei Sant Cugat perd per 4 gols a 5 davant el Bell-lloc, en la 5a jornada de la Primera Nacional Catalana. Els de Xavi Gimeno han estat a punt de derrotar a un dels candidats a l'ascens.

Ja van 5 jornades del campionat de lliga de la Primera Nacional d'hoquei patins, i el Patí Hoquei Sant Cugat no aconsegueix sortir-se del guió. Un guió marcat pel bon joc dels vermell-i-negres, que van a més, per la qualitat del rival, i per la derrota. Dijous, en partit avançat de la 5a jornada al Pav 2 s'ha repetit la història, tot i plantar cara a un rival de molt nivell, els de Xavi Gimeno han caigut per 4 gols a 5 amb el Bell-lloc.
D'aquesta manera els santcugatencs sumen tan sols un triomf de 5 possibles. Xavi Gimeno però, prefereix quedar-se amb la part positiva.

Xavi Gimeno

L'equip està creixent. Tot i els mals resultats, veiem que tenim nivell per derrotar a qualsevol


El tècnic local també admet que, de cara a evitar possibles nervis i ansietats, seria important sumar algun punt en la propera jornada, quan els santcugatencs visiten la pista del Capellades. Una altra vegada, una de les pistes més complicades de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.