Empat balsàmic i tornada a la feina


  • Comparteix:

Els de Xavi Gimeno ja preparen el partit contra l'Arenys (Foto: phcsantcugat.com)

Els de Xavi Gimeno ja preparen el partit contra l'Arenys (Foto: phcsantcugat.com)

El Patí Hoquei Sant Cugat va empatar dijous a 2 gols amb el Barça en partit aplaçat de la Primera Nacional. Sense temps per descansar, els santcugatencs ja preparen el proper partit contra l'Arenys de Munt amb la intenció de sortir de les posicions de descens.

Per fí es trenca la ratxa. Empat balsàmic (2-2) del Patí Hoquei Sant Cugat davant el Barça en partit aplaçat. Amb el resultat d'ahir, els de Xavi Gimeno trenquen una ratxa negativa i eviten que els barcelonins s'allunyin a la classificació. El partit va ser molt disputat i amb alternatives per tots dos conjunts; al final, taules al marcador i un punt per cada equip. El conjunt vermell-i-negre continúa penúltim a la classificació de la Primera Nacional Catalana amb 10 punts; el Barça està situat dos llocs per sobre els santcugatencs amb 15. El tècnic santcugatenc, Xavi Gimeno, valora positivament el resultat obtingut.

Xavi Gimeno

Després de la ratxa que portem, l'empat és un resultat positiu


Sense temps per pair aquest empat, els santcugatencs s'enfronten aquest cap de setmana a l'Arenys de Munt, un dels conjunts més potents i amb millor forma de la categoria. Els del Maresme són tercers a la taula amb 26 punts però amb poques opcions d'atrapar al líder, el Manlleu, que en té 38. Gimeno, analitza d'aquesta manera els seu proper rival.

Xavi Gimeno

L'Arenys és un equip fort i amb molta experiència. Serà un partit molt complicat


El desenllaç d'aquest partit serà al PAV 2, dissabte a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.