El descens és un fet


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat perd la categoria i tornarà la temporada vinent a Primera Catalana. La derrota d'aquesta jornada contra el Vila-seca, per 2 gols a 5, ha estat la culminació d'una temporada decepcionant.

El Patí Hoquei consuma el descens a falta de cinc jornades per la finalització de la temporada. Si bé les esperances eren mínimes, la derrota d'aquesta jornada ha confirmat els pitjors auguris. Amb 15 punts en joc, la permanència queda inabastable per un equip que en tota la lliga només ha aconseguit cinc victòries i 19 punts.

El partit d'aquesta jornada ha estat força ràpid i interessant, on els visitans s'han avançat amb el 0 a 1. Tot i el marcador en contra, els santcugatencs no han desistit i han lluitat per la victòria. Però l'esperança en el triomf s'ha acabat a l'inici del segon temps quan el conjunt vermell-i-negre ha encaixat quatre gols. A cinc minuts de la conclusió ha caigut el segon gol pels santcugatencs, posant el definitiu 2 a 5. Escoltem a Guillem Tenes qui explica l'evolució durant la temporada.

Guillem Tenes

Vam començar la temporada força fluixos..


A falta de cinc jornades per acabar la temporada, el Patí Hoquei ha confirmat el descens de categoria i, per tant, ja ha començat a planificar la següent temporada. I el primer de decidir és qui serà el proper entrenador, perquè Xavi Gimeno va anunciar que deixaria la banqueta santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.