No ha pogut ser

El juvenil del Patí Hoquei Sant Cugat perd contra el Vic per 3 a 1 en les semifinals del Campionat d'Espanya. Tot i dominar el matx, els santcugatencs no poden amb el vigatans i es jugaran el tercer i quart lloc contra el Alcodiam Salesiano.

Moltes vegades dominar un partit no és sinònim de victòria. Això és el que li ha passat als juvenils del Patí Hoquei Sant Cugat en les semifinals del Campionat d'Espanya d'Hoquei Patins que es disputa aquest cap de setmana a Alcobendas. I es que tot i portar el pes del partit, els santcugatencs no han pogut amb un Vic molt defensiu que ha aprofitat les tres ocasions de que ha disposat per fer tres gols.

En el primer temps, el Vic s'ha avançat en el marcador tot i que les ocasions i el domini del joc era del Patí Hoquei Sant Cugat que ha aconseguit empatar i fer justícia al seu bon joc. Però l'alegria els ha durat poc als santcugatencs, ja que el Vic s'ha tornat a avançar en la jugada següent. Així s'ha arribat amb un 2 a 1 en el marcador a la mitja part.

A la represa, el partit ha continuat en la mateixa tònica, control del joc pels santcugatencs, i el Vic que ha aconseguit ampliar el marcador en un contraatac. Finalment, derrota per 3 a 1 del Patí Hoquei Sant Cugat, que s'enfrontarà al Alcodiam Salesiano d'Alcoi aquest diumenge a les dos quarts de dotze del matí (11.30) pel tercer i quart lloc.

La final del Campionat d'Espanya Juvenil d'Hoquei Patins la disputaran Vic i Alcobendas.