L'Esplai Hoquei, per continuar treballant aquest Nadal


  • Comparteix:

Els jugadors més petits del Patí Hoquei Sant Cugat tenen la possibilitat de continuar entrenant-se aquest Nadal. L'oferta del club és l'Esplai Hoquei, dirigit per Toni Sariol i adreçat a jugadors des de l'escola fins alevins. Dissabte és l'últim dia d'inscripcions.

Amb les vacances nadalenques les competicions i el treball setmanal dels equips s'atura. El Patí Hoquei Sant Cugat ha pensat però la possibilitat de donar continuïtat al treball dels més petits amb un esplai dirigit pel director de l'Escola d'Iniciació. Toni Sariol creu que per a la pràctica de l'hoquei calen hores de vol.


Toni Sariol

La intenció és que continuïn treballant perquè és un esport complicat.


L'Esplai Hoquei s'ha previst en dos torns, el primer els dies 22, 23 i 24; i el segon del 29 al 31 de desembre. El programa previst inclou circuit tècnic, joc de velocitat i 'Mundialito' pels més grans entre altres activitats. Totes elles es faran durant el matí a la pista poliesportiva de la ZEM Jaume Tubau.

El període d'inscripcions és obert fins dissabte 20 i encara hi ha places disponibles.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.