L'objectiu és millorar la tècnica


  • Comparteix:

Un total de 18 nens del Patí Hoquei Sant Cugat participen a les estades de Nadal organitzades pel club santcugatenc que es realitzen a la ZEM Jaume Tubau. La direcció esportiva de l'entitat vermell-i-negra espera repetir l'any vinent.

Que l'hoquei patins és un esport complicat i que necessita moltes hores de preparació, és un fet. És per això mateix, que el Director Esportiu de l'escola base del Patí Hoquei Sant Cugat, Toni Sariol, decidia, davant la seva experiència en aquests actes preparar l'Esplai Hoquei, dedicat als nens d'entre 5 i 10 anys per millorar la tècnica.

L'Esplai Hoquei s'havia previst en dos torns, el primer els dies 22, 23 i 24; i el segon del 29 al 31 de desembre. El segon però, no es realitzarà degut al baix nombre de participants. Al llarg del matí els nens realitzen diferents circuits tècnics, joc de velocitat i 'Mundialito' pels més grans entre altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.