Oportunitat perduda

El Patí Hoquei Sant Cugat empata a 4 gols a la pista del líder, el GEiEG 'B', tot i dominar el marcador tot el partit. Els altres resultats de la jornada són favorables als vermell-i-negres que perden una bona oportunitat per reduir distàncies amb el líder.

Només la mala sort ha impedit als homes de Jordi Raga emportar-se els tres punts de la pista del primer classificat del grup B de la Primera Catalana. Un parcial de 0 a 2 ha obligat els rivals a volcar-se a l'atac i optar per un joc directe. D'aquesta manera han aconseguit un gol i s'ha arribat al descans amb el marcador d'1 a 2.

A la represa els santcugatencs han tornat a distanciar-se i han marcat el tercer gol que deixava les coses difícils pel líder. Dos xuts molt llunyans, amb rebots inclosos, han permès que el GEiEG hagi empatat el marcador a tres.

Un gol de penal dels vermell-i-negres a falta de poc minuts donava la sorpresa, però només dos segons més tard, els gironins han empatat amb un altre gol de rebot i han deixat l'empat a 4 definitiu al marcador.

El jugador santcugatenc Pol de Eguia creu que han perdut una bona oportunitat per acostar-se al liderat.

Pol de Eguia

És un punt molt bó, però després de l'empat entre el Tordera i el Palafrugell, tercer classificat, marxem una mica resignats i crec que mereixíem la victòria

La setmana vinent rebràn el H.C Salt, desè classificat de la taula.