Tamburini guanya la Golden Cup


  • Comparteix:

Catalunya a un pas de Golden Cup

Catalunya a un pas de Golden Cup

La jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat, Maria Rosa Tamburini, amb la selecció catalana guanya la Blanes Golden Cup davant Alemanya. El combinat català s'imposa per 3 a 1 al conjunt germànic, actual campió d'Europa.

La Blanes Golden Cup és un dels tornejos internacionals més destacats en el panorama europeu tant masculí com femení. En aquesta cita, una santcugatenca, la jugadora del Patí Hoquei Sant Cugat, Maria Rosa Tamburini, s'ha coronat campiona. La jugadora està molt satisfeta d'haver guanyat aquest títol contra les actuals campiones d'Europa.

Maria Rosa Tamburini

Estem molt contentes perquè hem guanyat les actuals campiones d'Europa. Nosaltres som una secció jove i tot i així hem aconseguit la victòria.


Aquesta és la segona vegada que la santcugatenca aconsegueix aquest títol, un torneig amb molt de reconeixement i prestigi. Després d'aquest triomf, Maria Rosa Tamburini està pendent de poder jugar a la Copa Amèrica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.